‘GELE BOEK’

Alle informatie over de vereniging (contactpersonen, adressen, lesprogramma, groepsindeling, bestellijst verbandmiddelen) vindt u in het Gele boek (i.v.m. de privacy bevat dit Gele boek geen ledenlijst).
Gele boek 2019-2020  Lesplan met toelichting

SPORTBLESSURES

De powerpoint van de EHBO les sportblessures hier te bekijken

HIELLOCK

Op veler verzoek hier de uitleg van de ‘hiellock’ die tijdens de les ‘verbandleer’ is behandeld. Deze foto geeft de zwachteltechniek weer.

VERVOER VAN EEN SLACHTOFFER

Tijdens de les ‘botbreuken – samenwerking en vervoer’ is bijgaande presentatie gegeven voor het verplaatsen van een slachtoffer. Als naslagwerk is deze hier terug te zien.

Informatie voor het besloten deel van deze website (leden login)

Voor dit ‘besloten deel’ wordt gebruik gemaakt van de webapplicatie EHBO Agent (te vinden op http://ea.maebe.nl/). In de EHBO Agent is het mogelijk om de ledenlijst te bekijken, kunt u zien welke EHBO-evenementen er zijn en kunt u zich hiervoor via de website aanmelden. Om toegang te krijgen tot de EHBO Agent volgt u de aanmeldprocedure.
 instructie aanmelden, inloggen en aanmelden evenementen

BESTELLIJST VERBANDMIDDELEN

Leden van de EHBO-vereniging Leusden kunnen tegen voordelige tarieven verbandmiddelen bestellen. Neem hiervoor contact op met onze Coördinator Materiaal.

KILOMETERVERGOEDING

Er is door het bestuur van de vereniging besloten om leden die voor de vereniging buiten Leusden activiteiten ontplooien, een reiskostenvergoeding te verlenen van (op dit moment) € 0,19 per km, gerekend vanaf het gemeentehuis (postcode 3831 NA) t/m de plaats van bestemming. Dat geldt dus niet alleen voor de bestuursleden, maar ook voor de leden bij bijvoorbeeld de hulpverlening.
 Declaratieformulier kilometervergoeding

DECLAREREN KOSTEN

In het geval er kosten te declareren zijn, is er een declaratieformulier beschikbaar. Deze kunt u hier downloaden en invullen. Deze dient verstuurd te worden naar de penningmeester (penningmeester@ehbo-leusden.nl) eventueel begeleid met kopieën van bonnetjes.
 Declaratieformulier

TIP:

Er zijn zorgverzekeraars die via hun basis en/of aanvullende verzekering een korting geven bij het volgen van een preventieve cursus, waaronder EHBO. Zie hiervoor https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus