LEUSDEN – Zaterdag 10 mei stond winkelcentrum de Hamershof bol van de verenigingsactiviteiten. Leusden Actief bood deze dag, met ondersteuning van de winkeliersvereniging, van 11.00 tot 15.00 uur een promotiemarkt voor alle verenigingen en vrijwilligersorganisaties uit Leusden, die door de inzet van duizenden vrijwilligers, een grote bijdrage leveren aan sport-, culturele en maatschappelijke activiteiten in Leusden.

Diverse sportverenigingen lieten hun sportactiviteiten zien. Er waren ook vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties op de markt aanwezig die informatie verstrekten bij hun kraam. Dit jaar was er een speciale demonstratie beachtennis die begeleid werd door oud-(prof)tennisster Miriam Oremans.

De winkeliersvereniging Hamershof tenslotte stelde een bedrag van 500 euro beschikbaar voor de vereniging of organisatie die het beste idee inbracht waar dit bedrag aan besteed kon worden. Deze prijs is gewonnen door de korfbalvereniging en zij gaan er gehandicaptenkorfbal mee opzetten.

Aanvulling 27-06-2008: prijswinnaar 500 euro