Hulpverlening aanvragen

Afbeelding hulpverlening aanvragen

EHBO NODIG?

Wij leveren elk jaar EHBO-ondersteuning bij evenementen zoals de Koningsdagbraderie -en autocross, de avondvierdaagse, de Leusdense jaarmarkt, etc.

Daarnaast zijn wij het afgelopen jaar ingezet bij onder meer diverse schoolsporttoernooien, de Hamersveldloop, de zwemvierdaagse en culturele evenementen.

EHBO-ondersteuning bij uw evenement?

De bijdrage voor deze hulpverlening bedraagt € 17,50 per EHBO-er per dagdeel of € 6,25 per EHBO-er per uur, met een minimum van 2 EHBO-ers. Bij de hulpverlening wordt ervan uitgegaan dat de organisatie zorgt voor de inwendige mens van de vrijwillige EHBO-ers.

Vraag minimaal één maand (maar liever eerder) van tevoren uw hulpverlening aan, zodat er voldoende gelegenheid is om vrijwilligers te mobiliseren.

Zie hier de richtlijnen voor onze ondersteuning