Vervolg opleiding EHBO

Plaatje vervolgopleiding

Vervolgopleiding EHBO

Om uw diploma ook na twee jaar (de geldigheidsduur van een EHBO-diploma) geldig te houden moet u verdeeld over die twee jaar herhalingslessen volgen. Hierbij wordt uitgegaan van 5 verplichte lessen per jaar en twee optionele verdiepende lesavonden (zgn. Hamersveld modules). Deze lessen worden gegeven in de tijdspanne van september t/m maart en zijn op donderdagavonden van 20:00 tot 22:00 uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Coördinator diploma's & verlengingen.

Lid worden

Indien u bij onze vereniging de basisopleiding heeft gevolgd, zullen wij u benaderen met de vraag of u lid wilt worden van onze vereniging. Natuurlijk kunt u ook lid worden van onze vereniging als u uw EHBO diploma al heeft. Hieronder vindt u het aanmeldingsformulier.

De jaarlijkse contributie bedraagt € 37,80 (seizoen 2016-2017). Daarmee bent u een volwaardig lid geworden van onze vereniging en heeft u de mogelijkheid alle vervolglessen te volgen en dus uw diploma geldig te houden.

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier