Opleidingen

Er worden vanaf seizoen 2022/2023 geen EHBO- en reanimatiecursussen meer georganiseerd.

REANIMATIE / AED

Vanaf cursusjaar 2014/ 2015 verzorgt de KNV EHBO Leusden de basiscursus en herhalingslessen Reanimatie/AED volgens de richtlijnen van de Hartstichting.
In onderstaand document vindt u de cursusvoorwaarden van onze reanimatiecursussen. Bij inschrijving, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 Cursusvoorwaarden reanimatiecursussen

 

BASISCURSUS REANIMATIE / AED

In deze cursus van 4 uur leert u wat u moet doen bij een circulatie-/hartstilstand.

Neem contact op met reanimatie@ehbo-leusden.nl voor de mogelijke data.

De lessen vinden plaats in kindcentrum ‘Berkelwijk’ aan de Berkelwijk 35 in Leusden en worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs. De kosten van deze cursus zijn € 45,-; dit bedrag is inclusief lesboek, materialen en koffie/ thee.

Info en aanmelden bij reanimatie@ehbo-leusden.nl
Plaatsing op volgorde van aanmelding en vol=vol.
De aanmelding is definitief na overmaking van het cursusgeld op rekeningnummer NL05 RABO 0107 1856 44 t.n.v. Afdeling Leusden van de Koninklijke, onder vermelding van je naam en gekozen cursusdatum.

 

HERHALINGSLESSEN REANIMATIE / AED

Voor iedereen die een reanimatiecertificaat behaald heeft en na 1 jaar voor verlenging in aanmerking wil komen, worden jaarlijks herhalingslessen georganiseerd. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die een geldig certificaat heeft en wil verlengen, ongeacht waar men dit heeft behaald (bijvoorbeeld tijdens een opleiding of BHV).
Deze lessen zijn telkens van 20:00 tot 22:00 uur in kindcentrum ‘Berkelwijk’ aan de Berkelwijk 35 in Leusden en worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs.

De kosten hiervan bedragen €15,- per persoon; dit bedrag is inclusief materialen en koffie/ thee. 
Neem contact op met reanimatie@ehbo-leusden.nl voor beschikbare data

Info en aanmelden bij reanimatie@ehbo-leusden.nl
Plaatsing op volgorde van aanmelding en vol=vol.
De aanmelding is definitief na overmaking van het cursusgeld op rekeningnummer NL05 RABO 0107 1856 44 t.n.v. Afdeling Leusden van de Koninklijke, onder vermelding van uw naam en de gekozen cursusdatum.