Opleidingen

REANIMATIE / AED

Vanaf cursusjaar 2014/ 2015 verzorgt de KNV EHBO Leusden de basiscursus en herhalingslessen Reanimatie/AED volgens de richtlijnen van de Hartstichting.
In onderstaand document vindt u de cursusvoorwaarden van onze reanimatiecursussen. Bij inschrijving, gaat u akkoord met deze voorwaarden.
 Cursusvoorwaarden reanimatiecursussen

BASISCURSUS REANIMATIE / AED

De basiscursus reanimatie is voorlopig uitgesteld tot 2021 vanwege COVID-19. Nader bericht volgt aan de hand van de overheidsmaatregelen.

In deze cursus van 4 uur leert u wat u moet doen bij een circulatie-/hartstilstand.

De mogelijke data voor seizoen 2020-2021, waarop de basiscursus reanimatie/ AED kan worden gevolgd en afgerond bij KNV EHBO Leusden, zijn:

•

De lessen vinden plaats in basisschool ‘de Heerd’ aan de Berkelwijk 33 in Leusden en worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs. De kosten van deze cursus zijn € 40,-; dit bedrag is inclusief lesboek, materialen en koffie/ thee.

Info en aanmelden bij reanimatie@ehbo-leusden.nl
Plaatsing op volgorde van aanmelding en vol=vol.
De aanmelding is definitief na overmaking van het cursusgeld op rekeningnummer NL05 RABO 0107 1856 44 t.n.v. Afdeling Leusden van de Koninklijke, onder vermelding van je naam en gekozen cursusdatum.

HERHALINGSLESSEN REANIMATIE / AED

De herhalingslessen reanimatie van 2020 zijn geannuleerd. Aangemelde deelnemers zijn persoonlijk geïnformeerd. Nader bericht volgt aan de hand van de overheidsmaatregelen.

Voor iedereen die een reanimatiecertificaat behaald heeft en na 2 jaar voor verlenging in aanmerking wil komen, worden jaarlijks herhalingslessen georganiseerd. Het advies van de Hartstichting is echter om ieder jaar een herhalingsles te volgen. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen die een geldig certificaat heeft en wil verlengen, ongeacht waar men dit heeft behaald (bijvoorbeeld tijdens een opleiding of BHV).
Deze lessen zijn telkens van 20:00 tot 22:00 uur in basisschool ‘de Heerd’ aan de Berkelwijk 33 in Leusden en worden gegeven door gekwalificeerde instructeurs.

De kosten hiervan bedragen €15,- per persoon; dit bedrag is inclusief materialen en koffie/ thee.
De data voor seizoen 2020-2021 zijn:

•

Info en aanmelden bij reanimatie@ehbo-leusden.nl
Plaatsing op volgorde van aanmelding en vol=vol.
De aanmelding is definitief na overmaking van het cursusgeld op rekeningnummer NL05 RABO 0107 1856 44 t.n.v. Afdeling Leusden van de Koninklijke, onder vermelding van uw naam en de gekozen cursusdatum.