Inschrijven basiscursus

Inschrijven basisopleiding

Een cursus EHBO is een volwaardige opleiding en wordt afgesloten met een officieel examen. De cursus wordt door een enthousiaste docent gegeven en is voor iedereen te volgen. De duur van de cursus bedraagt 14 avonden van twee uur. Tijdens deze avonden komen alle aspecten van de eerste hulpverlening aan de orde (ook verbandleer, reanimatie en AED). Naast een noodzakelijk stukje theorie ligt de nadruk vooral op het verlenen van praktische hulp, het doen!

Na het succesvol afronden van het examen krijgt de cursist een landelijk erkend EHBO-diploma uitgereikt, welk een geldigheidsduur van twee jaar heeft.

De eerstvolgende EHBO-cursus begint begin op 1 februari 2018 (bij voldoende inschrijvingen). De lessen worden gegeven op donderdagavonden van 20.00 tot 22.00 uur.
Op dit moment zijn de kosten van de basisopleiding EHBO € 195,=. Dit is inclusief instructieboek, verbandmateriaal, examen, diploma en koffie en thee tijdens de pauze.
U kunt inschrijven door uw gegevens in te vullen en te versturen. De inschrijving is pas compleet als u het inschrijfgeld van € 50,- heeft overgemaakt onder vermelding van de naam van de cursist. Ons rekeningnummer kunt u op onze contact pagina vinden.
 

TIP: Er zijn zorgverzekeraars die via hun basis en/of aanvullende verzekering een korting geven bij het volgen van een preventieve cursus, waaronder EHBO. Zie www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus.